ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διευθύντρια νοσοκομείου: «Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο – Να ανοίξουμε και άλλες κλίνες ΜΕΘ»

Διευθύντρια νοσοκομείου: «Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο – Να ανοίξουμε και άλλες κλίνες ΜΕΘ»

Κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες προσπαθούν οι υγειονομικοί του νοσοκομείου «Μαμάτσειου» νοσοκομείου Κοζάνης να ελέγξουν την κατάσταση αναφορικά με τα περιστατικά του κορωνοϊού.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην Κοζάνη καταγράφηκαν σήμερα 201 νέα κρούσματα.

«Είναι αφόρητα πιεστική η κατάσταση. Ξέχωρα από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κλίνες για να καλυφθούν οι ανάγκες ακόμη και οι μετακινήσεις σε όμορα περιφερειακά νοσοκομεία είναι πλέον δύσκολες καθώς και αυτά με τη σειρά τους είναι γεμάτα» τονίζει η διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Ευανθία Ράνδου.

Η τελευταία μάλιστα δηλώνει ότι οι τρεις κλίνες ΜΕΘ που διαθέτει το νοσοκομείο Μαμάτσειο είναι καλυμμένες εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να διασωληνώνονται πλέον σε απλές κλίνες τόσο τα περιστατικά με κορωνοϊό, όσο και τα non Covid.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει να δούμε πως μπορούμε να ανοίξουμε και άλλες κλίνες ΜΕΘ για να αποσυμφορήσουμε την κατάσταση. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό γι’ αυτούς που νοσούν όσο άσχημα και αν έχει εξελιχθεί η κατάσταση» προσθέτει η κ.Ράνδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.