ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Μουσιώνης: «Η κυβέρνηση ομολόγησε ότι “μαγειρεύει” τα ποσοστά θανάτων Covid-19 – Εγκληματεί σε βάρος του λαού»

«Συνονθύλευμα ψευδών ειδήσεων το διάγγελμα του Κ.Μητσοτάκη

Α.Μουσιώνης: «Η κυβέρνηση ομολόγησε ότι “μαγειρεύει” τα ποσοστά θανάτων Covid-19 – Εγκληματεί σε βάρος του λαού»

Ο ορθοπεδικός/χειρουργός Άρης Μουσιώνης αναφέρθηκε στην πρόσφατη ομολογία του προέδρου του ΕΟΔΥ Θεοκλή Ζαούτη αλλά και τα όσα ισχυρίστηκε στη συνέχεια ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και τόνισε ότι η κυβέρνηση με αυτό τον τρόπο ομολόγησε ότι «μαγειρεύει» τα ποσοστά θανάτων Covid-19.

«Για τη θνητότητα, παραπέμπω σε ένα άλλο αλαλούμ της κυβέρνησης, μεταξύ του προέδρου του ΕΟΔΥ, Θεοκλή Ζαούτη και του υπουργού Υγείας, είναι τραγικό. “Μαγειρεύαμε τα ποσοστά των θανάτων από Covid-19” αυτό είπε ο Θ.Ζαούτης και βγαίνει ο κύριος Πλεύρης και τον αδειάζει. Τι λέει; Ότι εμείς θα συνεχίσουμε να μετράμε με τον ίδιο τρόπο. Εδώ σε αυτή τη χώρα δεν έχει περίσσευμα εξουσίας. Ο Ζαούτης ή θα πρέπει να επαναφέρει στην τάξη τον υπουργό, που δεν γίνεται, ή θα πρέπει να παραιτηθεί», είπε χαρακτηριστικά για τις δηλώσεις του Θ.Ζαούτη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=PwAW_QUr37U&feature=emb_title&ab_channel=YgeiaNews

Ο Α.Μουσιώνης αναφέρθηκε και στα μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση και τόνισε ότι αυτά είναι λανθασμένα και ότι ακόμα και ο ΠΟΥ διαφωνεί πλήρως με την φιλοσοφία τους:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν εφαρμόζει η κυβέρνηση αυτό που εφαρμόζουν οι υπόλοιπες δυτικές χώρες. Αντιθέτως δέχθηκε ηχηρότατο ράπισμα ο Κ.Μητσοτάκης από τον Γκεμπρεγέσους, ο οποίος είπε ότι και οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν, το είπε μια μέρα πριν το διάγγελμα του Κ.Μητσοτάκη, το οποίο ήταν ένα συνονθύλευμα ψευδών ειδήσεων. Ο Κ.Μητσοτάκης είπε ότι όπου έρχεται το εμβόλιο φεύγει ο ιός, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα. Ο Γκεμπρεγέσους είπε επίσης ότι οι χώρες με υψηλό εμβολιασμό έχουν αύξηση κρουσμάτων. Η σημερινή κυβέρνηση εγκληματεί σε βάρος της υγείας του ελληνικού λαού», είπε ο Α.Μουσιώνης στο «Alert TV».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.