ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Ιωαννίδης: «Δεν είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού – Δημιουργεί περισσότερα προβλήματα»

«Δεν θα πω γονείς που δεν βάζουν μάσκα στο παιδί τους "δολοφόνους"»

Γ.Ιωαννίδης: «Δεν είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού – Δημιουργεί περισσότερα προβλήματα»

Ο Επιδημιολόγος Γιάννης Ιωαννίδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν είμαι υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού, νομίζω ότι δημιουργεί περισσότερα προβλήματα παρά να λύνει».

Όπως είπε, είναι υπέρ του εμβολιασμού ειδικά σε άτομα άνω των 60 ετών, που είναι τεράστιο λάθος να μην εμβολιαστούν.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, πρόσθεσε, δημιουργεί ανθρώπους οι οποίοι είναι ήδη καταπονημένοι μετά από δύο χρόνια. Πολλοί από αυτούς έχουν καταστραφεί κοινωνικά, οικονομικά, ψυχολογικά και πάνω σε αυτό έρχεται «κερασάκι» να τους ρίχνουμε πρόστιμα, να χάνουν τις δουλειές τους, να πρέπει να γίνουν ακόμη πιο περιθωριοποιημένοι».

«Το να τους πούμε ότι είναι χαζοί, ηλίθιοι, ότι καταστρέφουν την κοινωνία, είναι μια καταστρεπτική συνταγή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προσωπικά χρησιμοποιώ μάσκες, αλλά δεν πρόκειται να πω ότι κάποιος είναι δολοφόνος αν πει ότι τα παιδιά του 6 χρονών, θέλει να μην φοράνε μάσκα», είπε για τις μάσκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.