ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΓΝΧ: Ρεκόρ κρουσμάτων σε υγειονομικούς – Έδιωξαν 7.000 νοσηλευτές για να κολλάνε μεταξύ τους οι… εμβολιασμένοι

ΓΝΧ: Ρεκόρ κρουσμάτων  σε υγειονομικούς – Έδιωξαν 7.000 νοσηλευτές  για να κολλάνε μεταξύ τους  οι… εμβολιασμένοι

Υγειονομική «βόμβα» έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς αυξάνονται διαρκώς τα κρούσματα στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου βρέθηκαν τέσσερα νέα κρούσματα σε νοσηλεύτριες του νοσοκομείου. Τις τελευταίες εβδομάδες οι μολύνσεις εμφανίζονται η μια μετά την άλλη σε γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας evima.gr κολλάνε και ασθενείς.

Υγειονομικές πηγές ανάφεραν χαρακτηριστικά στο Μέσο ότι, «δεν υπάρχει λόγος πλέον να μετράμε τα κρούσματα, θα κολλήσουμε όλοι. Η κατάσταση είναι τραγική. Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολες ημέρες, δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς».

Κολλάμε ο ένας μετά τον άλλον. Περιμένουμε πολλά αποτελέσματα εργαζόμενων που έχουν υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο τις επόμενες ώρες, πολύ φοβάμαι πως τα κρούσματα θα είναι πολλά», δήλωσαν χαρακτηριστικά όπως αναφέρει το evima.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά παραδείγματα του τραγικού αδιεξόδου στο οποίο έχει οδηγηθεί το ΕΣΥ εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής. Η κυβέρνηση απαξίωσε 7.000 υγειονομικούς και τους οδήγησε στην πείνα στερώντας τους ασθενείς από τις πολύτιμες υπηρεσίες ενός έμπειρου προσωπικού με την δικαιολογία της ασφάλειας και τώρα να που οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί κολλάνε μεταξύ τους και κολλάνε και τους ασθενείς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.