ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κίνα: Άντρας απέκτησε γυναικείο στήθος λόγω… ορμονικής διαταραχής (φωτό)

Κίνα: Άντρας απέκτησε γυναικείο στήθος λόγω… ορμονικής διαταραχής (φωτό)

Σε εγχείρηση μερικής μαστεκτομής αναγκάστηκε να υποβληθεί ένας 19χρονος από την Κίνα, ο οποίος εξαιτίας μιας ορμονικής διαταραχής ανέπτυξε στήθος γυναικείου μεγέθους στην δεξιά πλευρά του σώματός τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο δεξιός μαστός του νέου άρχισε να αναπτύσσεται δυσανάλογα με τον άλλον στα 13 του χρόνια.

Εκείνος και οι γονείς του επισκέφθηκαν μαζί δεκάδες γιατρούς, ωστόσο κανένας δεν μπόρεσε να ανασχέσει την ανάπτυξη του στήθους του νεαρού, με αποτέλεσμα να φτάσει τελικά φέτος να χωρά σε σουτιέν μεγέθους Α.

Στις αρχές Ιουλίου, ένας χειρουργός του Κεντρικού Νοσοκομείου της Γουενζού υπέβαλε τον νεαρό σε υπερηχοτομογραφία, η οποία έδειξε ότι ένας καλοήθης όγκος είχε αναπτυχθεί στον δεξιό μαστικό αδένα του νέου. Αντίθετα, η αριστερή πλευρά ήταν τελείως καθαρή και δεν εμφάνιζε κανένα πρήξιμο.

Σύμφωνα με τον χειρουργό, τα κρούσματα εφηβικής γυναικομαστίας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια, με το νοσοκομείο να δέχεται τουλάχιστον 100 ασθενείς κάθε χρόνο με το ίδιο πρόβλημα.

Όσο για τα αίτια αυτής της έξαρσης, οι επιστήμονες τα εντοπίζουν στην διατροφή των σημερινών νέων, αφού το φαστ φουντ που καταναλώνουν καθημερινά περιέχουν χημικές ουσίες που διαταράσσουν τις ορμονικές ισορροπίες του σώματος.

Πριν την επέμβαση:

Μετά την επέμβαση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.