Εξανέστη ο Ανεστίδης...

Μην κάνεις το λάθος: Το μέρος που δεν πρέπει να φας ποτέ σουβλάκι (ΦΩΤΟ)

Μην κάνεις το λάθος: Το μέρος που δεν πρέπει να φας ποτέ σουβλάκι (ΦΩΤΟ)

Ποτέ των ποτών, όμως!

Σουβλάκι. Πιτόγυρο. Σάντουιτς με γύρο. Τυλιχτό. Όπως και να το πεις- ανεξαρτήτως του αν είσαι Θεσσαλονικιός, Αθηναίος ή από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας- η ουσία παραμένει η ίδια: μιλάμε για την κρεατώδη αμβροσία των κοινών θνητών, την οποία όταν την μασαμπουκιάζεις με το ρυθμό που ραπάρει ο Έμινεμ αισθάνεσαι πως έχεις ανέβει στο επίπεδο του θεού.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.