ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα σε πλοίο που φθάνει στην Πάτρα από την Ιταλία

Κορωνοϊός: Ύποπτο κρούσμα σε πλοίο που φθάνει στην Πάτρα από την Ιταλία

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές και στο πλήρωμα του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «CRUISE OLYMPIA» μετά την πληροφορία για τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος κορωνοϊου, μεταξύ των επιβατών που βρίσκονταν εν πλω από την Ιταλία με προορισμό το λιμάνι της Πάτρας.

Το πλοίο, αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Αχαϊκής Πρωτεύουσας λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα για την ταυτότητα του επιβάτη.

Πριν από λίγη ώρα και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τοπικού μέσου, ο επιβάτης αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας (ενδιάμεσος σταθμός του δρομολογίου) παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίσθηκε στο «Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων» όπου και εισήχθη σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται το ΠΓΝ Ιωννίνων έχει οριστεί ως αναπληρωματικό Νοσοκομείο στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Βασικό είναι Πανεπιστημιακό ΓΝ Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια», στο Ρίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.