ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Johnson & Johnson: Ξεκινάει τον Σεπτέμβριο δοκιμές σε ανθρώπους για το εμβόλιο κορωνοϊού

Johnson & Johnson: Ξεκινάει τον Σεπτέμβριο δοκιμές σε ανθρώπους για το εμβόλιο κορωνοϊού

Η φαρμακοβιομηχανία Johnson & Johnson ανακοίνωσε σήμερα πως οι δοκιμές σε ανθρώπινο δείγμα του πειραματικού εμβολίου της κατά του κορωνοϊού θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και πως θα είναι διαθέσιμο για την αδειοδότηση έκτακτης χρήσης του από τις αρχές του 2021.

Η J&J τόνισε επίσης πως δεσμεύεται για επενδύσεις άνω του 1 δισεκ. δολαρίων μαζί με την αμερικανική Αρχή Έρευνας και Ανάπτυξης Προηγμένης Βιοϊατρικής Έρευνας ( Biomedical Advanced Research and Development Authority) για τη συγχρηματοδότηση της έρευνας για το εμβόλιο, επεκτείνοντας προηγούμενη συνεργασία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.