ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καιροί «Μαύρου Θανάτου» στην Ισπανία: 849 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – 8.565 συνολικά!

Καιροί «Μαύρου Θανάτου» στην Ισπανία: 849 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – 8.565 συνολικά!

Μακραίνει η λίστα των θυμάτων από τον κορωνοϊό στην Ισπανία που δείχνει ένα πράγμα ότι συμβαίνει σίγουρα: Το ιβηρικό βασίλειο έχει μολυνθεί ακριβώς όπως και η Ιταλία και πιθανότατα να δούμε την ίδια ένταση τις επόμενες ημέρες και στην Γαλλία.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 849 νέοι θάνατοι.

Πλέον οι νεκροί στην Ισπανία είναι συνολικά 8565, με την κατάσταση να θυμίζει καιρούς «Μαύρου Θανάτου» ή αλλιώς «Μαύρης Πανώλης».

Ο αριθμός των 849 θανάτων σε μια ημέρα είναι ρεκόρ για την Ισπανία, αλλά και ένας από τους υψηλότερους που έχει καταγραφεί από το ξέσπασμα του κορωνοϊού μέχρι τώρα.

Η Ισπανία είναι η 2η χώρα σε θανάτους στον κόσμο, με την Ιταλία να κατέχει τα πρωτεία με 11.591 νεκρούς. Αυτό που όμως είναι ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι δεν φαίνεται πουθενά στις δύο χώρες τάση για μείωση των θανάτων, αντίθετα διαφαίνεται να ακολουθούν και άλλα κράτη, όπως οι ΗΠΑ, η Γαλλία, το Βέλγιο και η Ολλανδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί η κατάσταση σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία και Γερμανία όπου υπάρχουν αυξητικές τάσεις και φυσικά στις χώρες του Νοτίου Ημισφαιρίου οι οποίες τον Απρίλη ζουν τον δικό τους «Οκτώβριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.