ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αεροπλανοφόρο «Ρούσβελτ»: Εκκενώνεται σταδιακά – Μένει μόνο προσωπικό ασφαλείας

Αεροπλανοφόρο «Ρούσβελτ»: Εκκενώνεται σταδιακά – Μένει μόνο προσωπικό ασφαλείας

Σχεδόν 1.000 άτομα προσωπικού έχουν απομακρυνθεί ήδη από το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Theodore Roosevelt», ενώ βρίσκεται σε εφαρμογή η διαδικασία σταδιακής απομάκρυνσης του προσωπικού. Αυτό δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Ναυτιλίας, Τόμας Μόντλι.

«Έχουμε ήδη απομακρύνει σχεδόν 1.000 άτομα προσωπικού από το πλοίο αυτή τη στιγμή και τις επόμενες δύο ημέρες αναμένουμε να απομακρύνουμε περίπου 2.700 από το πλοίο» δήλωσε ο Μόντλι κατά τη διάρκεια ενημέρωσης από το Πεντάγωνο.

«Δεν μπορούμε και δεν θα απομακρύνουμε όλους τους ναυτικούς από το πλοίο. Το σχέδιό μας ήταν πάντα να απομακρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο πλήρωμα, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια του πλοίου».

Πρόσθεσε ότι υπάρχουν λιγότερα από εκατό άτομα που έχουν βρεθεί θετικά στο ιό μέχρι στιγμής. Κανένας από αυτούς δεν είναι σοβαρά άρρωστος ή χρειάζεται νοσηλεία.

«Έχουμε 93 θετικές εξετάσεις, 86 εμφανίζουν συμπτώματα και 7 χωρίς συμπτώματα», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλοίο είναι αγκυροβολημένο στο Γκουάμ όπου η ναυτική διοίκηση μαζί με τις τοπικές αρχές αναζητούν χώρους για να φιλοξενήσουν τους ναύτες του πλοίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.