ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιστήμονας δίνει απάντηση στο «να μην αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας»: «Το θεωρώ διεστραμμένο να μην το κάνουμε» (βίντεο)

Επιστήμονας δίνει απάντηση στο «να μην αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας»: «Το θεωρώ διεστραμμένο να μην το κάνουμε» (βίντεο)

Ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας και Διευθυντής Εργαστηρίου Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα είπε πριν από λίγες ημέρες ο Νίκος Σύψας.

Πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός καθηγητής και μέλος της επιτροπής επιστημόνων Νίκος Σύψας είχε δώσει μια πρωτοφανή οδηγία, υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να φιλάμε και να αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας για να μην… τα κολλήσουμε κορωνοϊό.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=kOulsCPksFM&feature=emb_title&ab_channel=neeskens101

Την απάντηση σε αυτή την οδηγία έδωσε ο κ. Κούβελας, που είπε πως «είναι διεστραμμένο να μην αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τα παιδιά μας και τους αγαπημένους μας ανθρώπους».

Συγκεκριμένα ο καθηγητής Κούβελας έδωσε οδηγίες για το πως μπορούμε να προστατευτούμε από τον κορωνοϊό. Οπως χαρακτηριστικά είπε πρέπει να πλενόμαστε τακτικά, να προσέχουμε την υγιεινή μας και να μην ερχόμαστε σε επαφή με αγνώστους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο κ.Κούβελας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.