ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δίχως τέλος το κυβερνητικό «Βατερλό»: Φόβοι ότι χάλασαν εμβόλια – Σταμάτησαν οι εμβολιασμοί σε κέντρο της Θεσ/νίκης!

Δίχως τέλος το κυβερνητικό «Βατερλό»: Φόβοι ότι χάλασαν εμβόλια – Σταμάτησαν οι εμβολιασμοί σε κέντρο της Θεσ/νίκης!

Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της κυβέρνησης από την κακοκαιρία «Μήδεια» κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να την πληρώνουν οι πολίτες. Μάλιστα τις τελευταίες ώρες όλο ένα και πληθαίνουν τα ερωτήματα για το τι συνέβη με τα εμβόλια στις περιοχές που το ρεύμα διεκόπη για αρκετές ώρες ή και μέρες χωρίς να έχουν πάρει καμία απάντηση.

Υπάρχουν σοβαροί φόβοι πως χάλασαν τα εμβόλια σε περιοχή της Θεσσαλονίκης (από διακοπές ρεύματος;) και ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή δεν πραγματοποιούνται εμβολιασμοί στο εμβολιαστικό κέντρο, στην οδό Ελευθερίας, στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρόβλημα εντοπίστηκε από το καταγραφικό που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες στο συγκεκριμένο κέντρο, στις οποίες πρέπει να φυλάσσονται τα εμβόλια και πιο ειδικά το εμβόλιο της Pfizer το οποίο χρειάζεται βαθιά κατάψυξη στους μείον 70 έως 80 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκαν κάποιες μεταβολές στη θερμοκρασία και η Γ’ ΥΠΕ δεν προχωρεί στους εμβολιασμούς, μέχρι να πιστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αρκετοί πολίτες προσήλθαν από το πρωί για να εμβολιαστούν στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο.

«Κανένας πολίτης δεν πρόκειται να χάσει το ραντεβού του», ανέφερε o διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και εκτίμησε ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα και να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειώσουμε πως η Θεσσαλονίκη δεν είχε σε καμία περίπτωση τα έντονα φαινόμενα που είχε η Αθήνα και ως αποτέλεσμα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία περί «πρωτοφανών συνθηκών», σε περίπτωση που η βλάβη οφείλεται σε πτώση της τάσης τους ρεύματος η σε διακοπή λόγω κακοκαιρίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.