ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το 1/3 του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων στις ΗΠΑ αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο – Πεντάγωνο: «Δικαίωμά τους»

Το 1/3 του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων στις ΗΠΑ αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο – Πεντάγωνο: «Δικαίωμά τους»

Περισσότεροι από ένας στους τρεις Αμερικανούς στρατιωτικούς, καθώς και οι οικογένειές τους αρνούνται να κάνουν τα εμβόλια mRNA των Pfizer/BioNTech και Moderna, καθώς δεν τα θεωρούν ασφαλή όπως αποκάλυψε ο υποστράτηγος Τζεφ Ταλιαφέρο κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Κογκρέσο. Ο αριθμός αυτός προσεγγίζει τις 500.000 άνδρες και γυναίκες και τις οικογένειές τους!

«Το ποσοστό αποδοχής βρίσκεται σε επίπεδο σχεδόν στα δύο τρίτα, αλλά περισσότεροι από το ένα τρίτο δεν το δέχονται», είπε ο υποστράτηγος Ταλιαφέρο.

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κέρμπι το έκανε ακόμα χειρότερο: Παρά την «πλύση εγκεφάλου» των Αμερικανών, «αυτό είναι το ποσοστό και στον γενικό πληθυσμό», δήλωσε!

Μάλιστα ενώ το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας χαρακτηρίζει «υποχρεωτικό» τον εμβολιασμό με τα περισσότερα εγκεκριμένα εμβόλια, αρνείται να το πράξει και για τα εμβόλια mRNA των Pfizer/BioNTech και Moderna!

Και όπως εξήγησε ο Τζον Κέρμπι: «Δεν μπορούμε να τους υποχρεώσουμε. Υπάρχει πραγματικός νομικός περιορισμός, προκειμένου να γίνει υποχρεωτικός (ο εμβολιασμός) για τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους».

Οι στρατιωτικοί που αρνούνται να εμβολιαστούν, θεωρούν ότι κινδυνεύουν περισσότερο από τα εμβόλια, παρά από τον κορωνοϊό, καθώς το επίπεδο πρόκλησης θανάτου στις ηλικίες 17-50 ετών που αποτελεί την συντριπτική πλειοψηφία του συνολικού αριθμού του προσωπικού των ΗΠΑ, είναι απειροελάχιστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για όσους διερωτώνται για το αντίστοιχο ποσοστό στο προσωπικό των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αυτό ξεπερνά το 40% βάσει των μέχρι στιγμής στοιχείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.