ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με πιστοποιητικό Covid-19 και οι μετακινήσεις εντός Ελλάδας: Τελειώνει και ο εσωτερικός τουρισμός!

Με πιστοποιητικό Covid-19 και οι μετακινήσεις εντός Ελλάδας: Τελειώνει και ο εσωτερικός τουρισμός!

Αποφασισμένη να καταστρέψει οικονομικά ολόκληρη τη χώρα δείχνει η κυβέρνηση, προκειμένου να εμβολιαστούν οι Έλληνες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι «ειδικοί» θα εισηγηθούν σήμερα τη χρήση του πιστοποιητικού Covid-19 και στις εσωτερικές υπεραστικές μετακινήσεις με λεωφορεία ΚΤΕΛ και τρένα.

Η εισήγηση για τη χρήση του πράσινου πιστοποιητικού, για το οποίο χρειάζεται είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ, θα προβλέπει και εξαιρέσεις για όσους μετακινούνται λόγω εργασίας μεταξύ νομών.

Οι «ειδικοί» αναμένεται να βασίσουν αυτή την εισήγηση την αύξηση του ιικού φορτίου σε κάποιες περιοχές όπως η Μύκονος, οι Σποράδες, η Ικαρία, το Ρέθυμνο, η Ρόδος και η Τήνος.

Τι σημαίνει όμως όλο αυτό για τον τουρισμό; Ότι πολύ απλά μετά το «μπλόκο» που έβαλε η ίδια η κυβέρνηση στους ξένους τουρίστες, μπαίνει «μπλόκο» και στον εσωτερικό τουρισμό.

Καθώς ένας Έλληνας που δεν έχει εμβολιαστεί και θέλει να πάει σε ένα νησί, ή κάπου στην ηπειρωτική Ελλάδα με ΚΤΕΛ ή τρένο θα πρέπει να υποβληθεί σε δύο (ένα για τον πήγαινε και ένα για το έλα) PCR τεστ, τα οποία έχουν κόστος περίπου 40 ευρώ το ένα! Μένει να δούμε εάν τελικά θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις και με rapid test, όπως συμβαίνει με την εστίαση κτλ. το οποίο έχει κόστος περίπου 20 ευρώ.

Πρόκειται για ακόμα μια πίεση από την κυβέρνηση προς τους πολίτες για να εμβολιαστούν, καθώς με αυτό τον τρόπο γίνεται ακόμα πιο δύσκολη (και ακριβή) η ζωή των ανεμβολίαστων.

Μας προκαλεί εντύπωση πως η «εξαγορά» των νέων με «150άρια» είχε δικαιολογηθεί και ως μέτρο για αυξηθεί ο τουρισμός…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.