ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτός θεωρείται κορυφαίος ξηρός καρπός για αποτοξίνωση!

Αυτός θεωρείται κορυφαίος ξηρός καρπός για αποτοξίνωση!

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συστηματική κατανάλωσή τους έχει συνδεθεί με χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου από καρδιοπάθεια και καρκίνο.

Υπάρχει, μάλιστα, ένας ξηρός καρπός που θεωρείται ότι αποτελεί τον «βασιλιά της αποτοξίνωσης». Ο λόγος για τα καρύδια.

Οι επιστήμονες λένε ότι μία χούφτα καρύδια περιέχει σχεδόν τα διπλάσια αντιοξειδωτικά από οποιοδήποτε άλλο τρόφιμο της κατηγορίας τους και ως ιδανική δόση προτείνεται η κατανάλωση 5 καρυδιών την ημέρα.

Επιπλέον, προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι τα καρύδια είναι μία από τις καλύτερες τροφές ειδικά για τον εγκέφαλο, καθώς ενισχύουν τις πνευματικές λειτουργίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό συμβαίνει επειδή το DNA των εγκεφαλικών κυττάρων φθείρεται από τις ελεύθερες ρίζες και προφανώς τα καρύδια με τα αντιοξειδωτικά τους εξουδετερώνουν περισσότερες ελεύθερες ρίζες από όσες άλλα τρόφιμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.