Ποια είναι η τροφή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τους πόνους στις αρθρώσεις;

Ποια είναι η τροφή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τους πόνους στις αρθρώσεις;

Θέλετε να κρατήσετε τις αρθρώσεις σας σε καλή κατάσταση και ταυτόχρονα να εξαλειφθούν πολλά από τα προβλήματα που συνδέονται με αυτές; Τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε αυτή τη συνταγή, η οποία πραγματικά είναι ένα θαύμα! Εάν έχετε προβλήματα με στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, ή το λαιμό, αυτή είναι η συνταγή για εσάς:

Η συνταγή έχει ως εξής:

– Σε κάθε κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε 150 γρ βρώσιμη ζελατίνη (150γρ – για θεραπεία ενός μήνα.

– Το βράδυ, ρίξτε 5 γρ ζελατίνη (σε δύο επίπεδα κουταλάκια του γλυκού) και ένα τέταρτο φλιτζάνι κρύο (από το ψυγείο) νερό.

– Ανακινείστε και αφήστε το να σταθεί μέχρι το πρωί (εκτός ψυγείου).

– Η ζελατίνη θα διογκωθεί και θα μετατραπεί σε ζελέ τη διάρκεια της νύχτας.

– Το πρωί, πιείτε το μείγμα με άδειο στομάχι. Μπορείτε να προσθέσετε χυμό και να φτιάξετε ένα μείγμα μελιού με νερό ή να ανακατέψετε με γιαούρτι ή ξινή κρέμα. Ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο της αρεσκείας σας..

– Όσοι άνθρωποι παραπονέθηκαν για πόνο στις αρθρώσεις, την πλάτη, τα πόδια, πόνο στη σπονδυλική στήλη, το λαιμό κλπ, μετά από μια εβδομάδα σταματούν να διαμαρτύρονται.

-Η διάρκεια της θεραπείας είναι ένας μήνας. Επαναλάβετε ξανά σε 6 μήνες. Αυτός είναι ένας τρόπος για την αποκατάσταση της «λίπανσης» των αρθρώσεων, όπως αναφέρει το periergaa.

Γιατί είναι η ζελατίνη είναι τόσο ευεργετική για τις αρθρώσεις;

Ζελατίνη – ένα προϊόν ζωικής προέλευσης, που λαμβάνεται στο αποτέλεσμα της επεξεργασίας του συνδετικού ιστού των μεγάλων κερασφόρων ζώων – τένοντες, οστά, χόνδρος, κολλαγόνο είναι στην πραγματικότητα στην πιο αγνή της μορφή. Έχει θετική επίδραση στην κατάσταση των εσωτερικών ινών και μικρών σκαφών.

Έχει δύο αμινοξέα: προλίνη και hidrosiprolin(υδροξυπρολίνη), οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο στην ανάκαμψη του συνδετικού ιστού. Ζελατίνης σε θέση να αυξήσει την ανάπτυξη και την έκταση του συνδετικού ιστού, η οποία είναι πολύ σημαντική σε νοσούσες αρθρώσεις.

*Η προλίνη (σύντμηση Pro ή P) είναι ένα α-αμινοξύ. Είναι ένα από τα πρωτεϊνογενετικά αμινοξέα και στο DNA κωδικοποιείται με τα κωδικόνια CCU, CCC, CCA, και CCG. Ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να συνθέσει προλίνη από άλλες ενώσεις, άρα δεν είναι διατροφικώς απαραίτητο αμινοξύ. Είναι το μοναδικό πρωτεϊνικό αμινοξύ το οποίο ενσωματώνει στο μόριό του μια δευτεροταγή αμίνη, δηλαδή το αμινικό άζωτο ενώνεται με δύο αλκυλομάδες (R1-N(H)-R2).

*Η υδροξυπρολίνη είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται στο κολλαγόνο. Η απέκκριση της υδροξυπρολίνης στα ούρα είναι ένας χρήσιμος δείκτης του μεταβολισμού (αποδόμησης) του κολλαγόνου. Αντανακλά το ρυθμό αποδόμησης των οστών και έτσι είναι μία καλή εξέταση για την παρακολούθηση της κατάστασης στη νόσο Paget.

Η ζελατίνη είναι ένα χρήσιμο προϊόν εξαιρετικής ποιότητας για τη βελτίωση της υγείας:

– Ενισχύει αρθρώσεις και καρδιακό μυ

– Βελτιώνει το μεταβολισμό

– Αυξάνει την πνευματική ικανότητα

– Διατηρεί την κατάσταση του δέρματος υγιή

– Δίνει ελαστικότητα και αντοχή στους τένόντες και τους συνδέσμους

– Εμποδίζει την ανάπτυξη της οστεοπόρωσης και της οστεοαρθρίτιδας

– Οδηγεί σε βελτίωση της ανάπτυξης και της δομής των μαλλιών και των νυχιών (βλ. σπιτικό σαμπουάν με ζελατίνη και μάσκα ζελατίνη για όλους τους τύπους μαλλιών)

– Αναντικατάστατη στη δυσπλασία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακολουθήστε τη συνταγή και θα δείτε ότι τα αποτελέσματα είναι αξιοσημείωτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.