Πέντε απλοί τρόποι για να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας χωρίς να πάτε γυμναστήριο

Δοκιμάστε τα και δεν θα χάσετε

Πέντε απλοί τρόποι για να βάλετε την άσκηση στη ζωή σας χωρίς να πάτε γυμναστήριο

Εάν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να πάτε στο γυμναστήριο ή να βγείτε έξω για τρέξιμο αλλά ψάχνετε τρόπους για να εντάξετε την άσκηση στη ζωή σας, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς.

Ακολουθούν μερικά τρικ για να ασκείστε μέσα στη μέρα σας με τρόπους που δεν είναι δύσκολοι ή χρονοβόροι. Δοκιμάστε τους και δεν θα χάσετε.

Τεντωθείτε
Πριν ξεκινήσετε την πρωινή σας ρουτίνα, κάντε μερικές ήπιες διατάσεις – ένας ψηφιακός yoga instructor (κυκλοφορούν πολλά app) μπορεί να σας φανεί χρήσιμος. Εάν έχετε διάθεση στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέστε μερικά ροκανίσματα και push-ups.

Πείτε «όχι» στο αμάξι
Πάρτε το ποδήλατο ή περπατήστε αντί να πάτε με το αμάξι ή με τα μέσα στη δουλειά. Με αυτό τον τρόπο γλυτώνετε και την κίνηση.

Μιλήστε με τους συναδέλφους σας
Όποτε είναι δυνατόν, σηκωθείτε και συζητήστε με τους συναδέλφους σας αντί να στέλνετε sms ή email ή να τους καλείτε στο τηλέφωνο. Η μέση και οι γοφοί σας σύντομα θα σας ευγνωμονούν.

Παραλείψτε το happy hour και κάντε κάτι ενεργό
Κάθε δεύτερη Παρασκευή, αντί να βγείτε για ποτό με τους συναδέλφους σας οργανώστε τους για να παίξετε ένα ομαδικό άθλημα (ποδόσφαιρο, βόλεϊ, κ.λπ.) ή να πάτε για spinning στο γωνιακό γυμναστήριο – άσκηση και διασκέδαση μαζί!

Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο τηλεόρασης
Τοποθετήστε έναν διάδρομο, ένα ελλειπτικό μηχάνημα ή μια σταθερή βάση για το ποδήλατό σας και κάντε μια προπόνηση ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση. Εναλλακτικά, καθαρίστε έναν χώρο όπου μπορείτε να κάνετε ασκήσεις δαπέδου, να σηκώνετε βάρη ή να κάνετε άρσεις ποδιών με βάρη στον αστράγαλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσπαθήστε να κινείστε όσο πιο συχνά γίνεται. Και η παραμικρή κίνηση αθροίζεται, συμβάλλει στη γενική υγεία σας και μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.