ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Φαρσαλινός: «Αθλιότητα ότι μένουν σπίτι τους οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί»

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος, παρά μόνο η εγκληματική πολιτική»

Κ.Φαρσαλινός: «Αθλιότητα ότι μένουν σπίτι τους οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί»

Ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Φαρσαλινός μίλησε για τους υγειονομικούς που παραμένουν σε αναστολή εργασίας και για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. 

«Είναι μια αθλιότητα και το γεγονός ότι μένουν σπίτι τους αυτοί οι ανεμβολίαστοι και το γεγονός ότι χρησιμοποιούν ακόμα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Οι μόνοι που συνεχίζουν να το υποστηρίζουν είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν εξευτελιστεί, αν κάποιος ακούσει τις δηλώσεις τους το 2021 από την αρχή και δει τη σημερινή πραγματικότητα», είπε ο Κ.Φαρσαλινός στον Focus FM.

«Μελέτες έδειξαν ότι η προστασία των εμβολίων από τη μόλυνση από την Όμικρον, πέφτει στο 16% τον τρίτο μήνα» τόνισε ο Κ.Φαρσαλινός.

«Ο CDC αλλά και στην Αγγλία ο οργανισμός δημόσιας υγείας, έχουν καταργήσει την ιατρική γνώση και παράδοση σχετικά με το πως καταγράφεται ο θάνατος. Και ξαφνικά μετά από δύο χρόνια, είμαστε εμείς οι ψεκασμένοι και όχι αυτοί που είχαν αυθαιρετήσει στον ορισμό του θανάτου από covid; Μας πήρε δύο χρόνια να καταλάβουμε το αυτονόητο; Τώρα κάνουν στην Αγγλία μελέτες για το πόσους θανάτους είχαν πραγματικά από covid. Σήμερα, ποιοι αποδεικνύεται ότι είναι ψεκασμένοι;» αναρωτήθηκε.

«Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος παρά μόνο η εγκληματική πολιτική και ο πολιτικός εγωισμός που είναι έγκλημα για το ότι μένουν οι υγειονομικοί σπίτι τους. Ακούσαμε και την πρωτοφανή φασιστικού τύπου δήλωση, ότι τους στείλαμε σπίτι τους για να τους προστατεύσουμε. Με το ζόρι προστασία και το να καταδικάζεις ανθρώπους στην πείνα, μόνο καθεστώτα σα τον Χίτλερ εφάρμοζαν», είπε ο κ. Φαρσαλινός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα δύο αυτά χρόνια στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί σε ηλικίες μέχρι 17 ετών, 7 θάνατοι με covid. Αυτό δεν δικαιολογεί την επιβολή εμβολιασμού σε όλο τον πληθυσμό 2.000.000 παιδιών», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.