ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποιος μπορεί να της αντισταθεί: Με αυτό το κολπάκι θα γλιτώνετε θερμίδες από την πίτσα

Η κίνηση που πρέπει να κάνετε

Ποιος μπορεί να της αντισταθεί: Με αυτό το κολπάκι θα γλιτώνετε θερμίδες από την πίτσα

Η πίτσα αποτελεί με σιγουριά μια από τις πιο αγαπημένες αλμυρές απολαύσεις ιδιαίτερα τα βράδια του καλοκαιριού. Βέβαια, οι θερμίδες της πολλές φορές μας προβληματίζουν.

Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να κάνετε την πίτσα σας λιγότερο παχυντική χρησιμοποιώντας ένα και μόνο απλό κόλπο.

Με αυτό τον τρόπο, μάλιστα, θα γλιτώσετε περίπου 40 θερμίδες και 4,5 γραμμάρια λιπαρά ανά κομμάτι. Δεν είναι και άσχημα, έτσι; Και το λένε οι ίδιοι οι ερευνητές!

Το πείραμα που έκαναν έπιασε! Πήραν ένα κομμάτι πίτσα και συγκεκριμένα πίτσα πεπερόνι και το σκούπισαν με μια χαρτοπετσέτα.

Τότε, διαπίστωσαν ότι η χαρτοπετσέτα απορρόφησε τα λίπη από την επιφάνεια της πίτσας, μειώνοντας έτσι τις θερμίδες της.

Οι θερμίδες από λιπαρά στο συγκεκριμένο κομμάτι ήταν αρχικά 117 και μετά το… σκούπισμα υπολογίστηκαν σε 76,5!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτό τον τρόπο αφενός απολαμβάνετε την πίτσα σας, αφετέρου παίρνετε λιγότερες θερμίδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.