ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πονόλαιμος στα παιδιά: Τέσσερις τρόποι για να τον αντιμετωπίσεις φυσικά

Το μόνο που χρειάζεται είναι προϊόντα που έχουμε όλοι σπίτι μας

Πονόλαιμος στα παιδιά: Τέσσερις τρόποι για να τον αντιμετωπίσεις φυσικά

Ένα από τα πιο συχνά συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος είναι ο πονόλαιμος. Ταλαιπωρεί, μάλιστα, αρκετά τα παιδιά, αν δεν το προσέξουμε από την αρχή.

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν για να τον αντιμετωπίσουμε με φυσικό τρόπο πριν ξεκινήσουμε τα φάρμακα. Το μόνο που χρειάζεται είναι προϊόντα που έχουμε όλοι σπίτι μας.

Μέντα
Η μέντα είναι γνωστή για την ευχάριστη και δροσερή αναπνοή που προσφέρει. Εκτός όμως από αυτό, η μέντα μπορεί και να ανακουφίσει από το αίσθημα πονόλαιμου.

Χαμομήλι
Το χαμομήλι είναι ένα φυσικό καταπραϋντικό. Χρησιμοποιείται στην ιατρική εδώ και πολλά χρόνια κυρίως για τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Βοηθάει πολύ και στον πονόλαιμο.

Αλατόνερο
Το αλατόνερο μπορεί να κάνει θαύματα σε έναν ταλαιπωρημένο λαιμό. Σκοτώνει τα βακτήρια και συμβάλει στην πιο άμεση αντιμετώπιση του πονόλαιμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γλυκόριζα
Ένα διάλυμα νερού με γλυκόριζα, μπορεί επίσης να θεραπεύσει το λαιμό και να ανακουφίσει από τον πονόλαιμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.