ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπέρ της ελληνικής υποψηφιότητας για την μετεγκατάσταση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων στην Αθήνα ο ΠΦΣ (βίντεο)

Υπέρ της ελληνικής υποψηφιότητας για την μετεγκατάσταση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων στην Αθήνα ο ΠΦΣ (βίντεο)

Την υποψηφιότητα μετεγκατάστασης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) στην Αθήνα, στηρίζει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Με επίκεντρο την ιστορία, τη γνώση, την κουλτούρα του ελληνικού φαρμάκου, των φορέων και των επιστημόνων που το “υπηρετούν”, δημιούργησε video υποστήριξης της υποψηφιότητας μετεγκατάστασης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) στην Αθήνα.

«Η παρουσία ενός Οργανισμού με ευρωπαϊκό κύρος και εμβέλεια στη χώρα μας θα δώσει νέα πνοή στον Τομέα της Υγείας και του Φαρμάκου στην Ελλάδα», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΦΣ Κυριάκος Θεοδοσιάδης.

Σήμερα, ο ΕΜΑ έχει την έδρα του στο Λονδίνο και η μετεγκατάστασή του κρίνεται αναγκαία λόγω του Brexit, ενώ «τα κριτήρια που έχει θέσει η Ε.Ε. για την επιλογή της νέας έδρας του είναι αυστηρά και έχουν βάλει ψηλά τον πήχη. Θεωρούμε υποχρέωσή μας ως λειτουργοί της Υγείας, να στηρίξουμε την πολιτεία σε ένα εθνικό θέμα, η αίσια έκβαση του οποίου θα έχει πολλαπλά οφέλη για την χώρα μας», κατέληξε ο κ. Θεοδοσιάδης.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σκοπεύει να αναλάβει ένα ευρύ φάσμα πρωτοβουλιών ενημέρωσης και ευαοσθητοποίησης του κοινωνικού συνόλου, σε συνεργασία με όλους τους φορείς υγείας, που αφορούν τον εμβολιασμό, την πρόληψη και θέματα Δημόσιας Υγείας.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=ET3pFhQiKwU

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.