ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βόλος: Άρπαξαν το βρέφος μπροστά από το ασθενοφόρο – Σκηνές δίχως προηγούμενο σε νοσοκομείο

Άφωνοι οι γιατροί και οι διασώστες του ΕΚΑΒ

Βόλος: Άρπαξαν το βρέφος μπροστά από το ασθενοφόρο – Σκηνές δίχως προηγούμενο σε νοσοκομείο

Ένα πρωτόγνωρο και συνάμα ασύλληπτο περιστατικό προκάλεσε συναγερμό στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο, μετά τα μεσάνυχτα. Οικογένεια Ρομά από τον Βόλο μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών βρέφος 3,5 μηνών, με υψηλό πυρετό.

Η παιδίατρος εφημερίας που εξέτασε το μωρό έκρινε ότι χρήζει νοσοκομειακής περίθαλψης. Ενημέρωσε τους γονείς και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να γίνει διακομιδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου υπάρχει ειδική μονάδα για τη νοσηλεία νεογνών και παιδιών που νοσούν από κορωνοϊό.

Μόλις όμως έφτασε το ασθενοφόρο, συγγενής της οικογένειας μπήκε μπροστά και άρπαξε το μωρό, απαιτώντας να μη γίνει διακομιδή. «Δεν έχει κορωνοϊό δεν θα το πάτε πουθενά», ακούστηκε να λέει, αφήνοντας αποσβολωμένους τους διασώστες και τη γιατρό. Η οικογένεια με το μωρό σε κλάσματα δευτερολέπτου επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και έγιναν καπνός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες η γιατρός ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία και ζήτησε να καταγραφεί το συμβάν. Πρόκειται για τη γιατρό που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε διαγνώσει ότι εξαιτίας του κορωνοϊού το βρέφος έχει βρογχιολίτιδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.