«Βόμβα» από CDC: Παραδοχή πως η πρωτεΐνη – ακίδα των εμβολίων mRNA μένει για πολύ στο ανθρώπινο σώμα

Κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχει σωρευτική ζημιά

«Βόμβα» από CDC: Παραδοχή πως η πρωτεΐνη – ακίδα των εμβολίων mRNA μένει για πολύ στο ανθρώπινο σώμα

Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους αλλά και τρομακτική αποκάλυψη συνιστά η αφαίρεση από τον ιστότοπο των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) της αναφοράς πως η πρωτεΐνη – ακίδα των εμβολίων mRNA δεν μένει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ανθρώπινο σώμα κάτι που ουσιαστικά δικαιώνει όσους μιλούσαν για απόκρυψη στοιχείων με σκοπό την ευκολότερη αποδοχή των εμβολίων τα οποία κατά δισεκατομμύρια παρήχθησαν και χορηγήθηκαν με κάθε μέσο.

Πριν από δύο εβδομάδες, ο ιστότοπος του CDC ανέφερε: «Τα κύτταρά μας διασπούν το mRNA από αυτά τα εμβόλια και το αποβάλλουν μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό».

Αυτή η αναφορά πλέον δεν υπάρχει.

Ο ιστότοπος ανέφερε επίσης: «Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η πρωτεΐνη ακίδας, όπως και άλλες πρωτεΐνες που δημιουργεί το σώμα μας, μπορεί να παραμείνει στο σώμα έως και μερικές εβδομάδες».

Έχει αφαιρεθεί και αυτή η αναφορά.

a_41.JPG
Πολλοί επιστήμονες, γιατροί και ερευνητές έχουν ισχυριστεί ότι τόσο το mRNA που βρίσκεται στα εμβόλια όσο και οι πρωτεΐνες ακίδας που δημιουργούνται μετά την ένεση επιμένουν και μπορεί ακόμη και να αναπαράγονται πολύ περισσότερο από ό,τι ισχυρίζονται οι φαρμακευτικές εταιρείες.
b_35.JPG
c_36.JPG

Σύμφωνα με τον αμερικανικό ιστότοπο, οι ιθύνοντες γνώριζαν εδώ και καιρό το γεγονός αυτό αλλά το αποσιώπησαν, προκειμένου να προχωρήσει η εμβολιαστική εκστρατεία στις ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου πολλοί Αμερικανοί επιλέγουν να μην κάνουν τις ενισχυτικές λήψεις εμβολίων επειδή φαίνεται ότι η ζημιά που προκαλείται στο ανθρώπινο σώμα από τα εμβόλια είναι σωρευτική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.