ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Συνελήφθησαν οι τέσσερις που πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στον Λαγανά – Η αστυνομία τους περίμενε στην Κυλλήνη

Συνελήφθησαν οι τέσσερις που πυροβόλησαν κατά αστυνομικών στον Λαγανά – Η αστυνομία τους περίμενε στην Κυλλήνη

Η Ασφάλεια προχώρησε στην σύλληψη και των τεσσάρων δραστών, που το απόγευμα της Τετάρτης πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών στο Λαγανά, με τους συλληφθέντες να αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πρόκειται για δύο Έλληνες και δύο αλλοδαπούς που χθες το απόγευμα άνοιξαν πυρ εναντίον πέντε Αστυνομικών της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος που βρίσκονταν στο νησί για ελέγχους στην περιοχή του Λαγανά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην περιοχή του Λαγανά τον δράστη που πυροβόλησε κατά των συναδέλφων τους λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ενώ δόθηκε σήμα για την σύλληψη και των υπόλοιπων ανδρών που τον συνόδευαν. Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν τελικά στο λιμάνι της Κυλλήνης, αφού είχαν καταφέρει να φύγουν από τη Ζάκυνθο .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ακόμη ένα άτομο που φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.