ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν θέλει να ξανασφυρίξει φέτος διαιτητής του Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Δεν θέλει να ξανασφυρίξει φέτος διαιτητής του Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Οι δύσκολες καταστάσεις με τις οποίες φέρονται να ήρθαν αντιμέτωποι οι διαιτητές στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ είχαν ως αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να θέλει να εξαφανιστεί από τα γήπεδα για φέτος! 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6, «Αποκάλυψη Τώρα» των Β. Παπαθεοδώρου και Α. Ασβεστά, ένας από την ομάδα διαιτητών που διεύθυναν το ματς του Φαλήρου δήλωσε κώλυμα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν! 

Φυσικά και πρόκειται για μια εξέλιξη η οποία σοκάρει καθώς επί της ουσίας αποτυπώνει τη δύσκολη θέση στην οποία περιήλθαν οι διαιτητές στο ματς του “Γ. Καραϊσκάκης”, αλλά και την ψυχολογική πίεση που έχουν δεχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια «Γ. Καραϊσκάκης» και όσα ακολούθησαν τον ημιτελικό του Κυπέλλου, προκάλεσαν τρομερή πίεση στη διαιτητική ομάδα του συγκεκριμένου αγώνα, και ένας από την εν λόγω ομάδα λύγισε δηλώνοντας ότι μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θέλει να οριστεί σε κανένα άλλο ματς από την ΚΕΔ. Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και που απαιτεί λεπτούς αλλά και αποφασιστικούς χειρισμούς από την ΚΕΔ ώστε να σταλεί προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα ότι οι διαιτητές πρέπει να προστατεύονται. 

Ειδικά όταν δείχνουν με τη συμπεριφορά τους ότι δεν έχουν πρόθεση να αδικήσουν κανέναν και ότι τα όποια λάθη τους είναι ανθρώπινα. 

Την ίδια ώρα μάλιστα που είναι έντονη η φημολογία ότι στα αυτιά των Τριτσώνη και Κουκουλάκη έχουν φτάσει και καταγγελίες διαιτητών περί απειλών…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.