ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στα Βραχνέικα ο αυριανός αγώνας  για το IAME Series Greece (φωτό)

Στα Βραχνέικα ο αυριανός αγώνας  για το IAME Series Greece (φωτό)

Το IAME Series Greece ετοιμάζεται να πατήσει γκάζι, αυτή τη φορά στην πίστα «Kartmania» στην Πάτρα. Ενάμιση μήνα μετά την πρεμιέρα των Μεγάρων οι αγωνιζόμενοι βρίσκονται στην Πάτρα και κάνουν δοκιμές.

Την Κυριακή 1η Ιουλίου οι θεατές , με τον αγώνα στα Βραχνέικα θα απολαύσουν θέαμα. Ο αγώνας διοργανώνεται από το αθλητικό σωματείο «ΦΙΛΜΠΑ».

Το άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που διεξάγεται σε 25 χώρες παγκοσμίως και στοχεύει στο να προσελκύσει νέους ενδιαφερόμενους στο σπορ έχοντας ως ατού το χαμηλό κόστος συμμετοχής, τα εντυπωσιακά έπαθλα, τον έντονο ανταγωνισμό αλλά και τις ίσες ευκαιρίες. Συνολικά 33 αγωνιζόμενοι θα παραταχθούν στην εκκίνηση, στοχεύοντας στην κατάκτηση της καρό σημαίας στη δεύτερη μάχη της σεζόν αλλά και να αποκτήσουν πλεονέκτημα στο κυνήγι για τα 11 εισιτήρια πρόκρισης στους Παγκοσμίους Τελικούς του IAME Series.

Στην κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών), την οποία αφορά η καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα που αφορά στην κεντρική διαχείριση κινητήρων, θα διεκδικήσουν τη νίκη συνολικά 10 αθλητές, με τους 8 εξ αυτών να ανήκουν στην κλάση X30 MINI B (ηλικία 8-10 ετών).

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) θα διεκδικήσουν τη νίκη 5 αθλητές, ενώ στην X30 SENIOR (από 14 ετών) που είναι και η πολυπληθέστερη στη μάχη της Πάτρας, θα πάρουν εκκίνηση 12! Ανάμεσά τους τέσσερις «τοπικοί ήρωες» με πλούσια εμπειρία και επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Τέλος, στην X30 SUPER PRO των εντυπωσιακών κινητήρων των 175cc (από 15 ετών) στους έξι αγωνιζόμενους συγκαταλέγονται και δύο νέες συμμετοχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.