ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργανωμένο σχέδιο της ΧΑ να εισβάλει στη Βουλή καταγγέλλει ο Βούτσης

Οργανωμένο σχέδιο της ΧΑ να εισβάλει στη Βουλή καταγγέλλει ο Βούτσης

Οργανωμένο σχέδιο επίθεσης στην Βουλή από τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, στο οποίο μετείχαν μέσα σε αυτά και βουλευτές της οργάνωσης, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Βούτσης.

Η επίθεση αυτή που εκδηλώθηκε από τις ομάδες που πετούσαν μάρμαρα και μολότοφ το Σάββατο, κράτησε τρεις ολόκληρες ώρες, από τις επτά περίπου το απόγευμα και μέχρι και μετά τη λήξη της συνεδρίασης και εκδηλώθηκε περιμετρικά σε όλες τις εισόδους της Βουλής, όπου οι ομάδες αυτές προσπαθούσαν να εισέλθουν στο κτίριο του κοινοβουλίου θέλοντας να προκαλέσουν σοβαρότατα επεισόδια.

Οι επιθέσεις αυτές αντιμετωπίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν εκτός του προαυλίου της Βουλής και από την Φρουρά της Βουλής.

Σύμφωνα με πηγές, ο σχεδιασμός αυτών των επιθέσεων για την πρόκληση σοβαρών επεισοδίων ήταν γνωστός από την Πέμπτη (14.06.2018) ο σχεδιασμός ήταν να γίνουν επεισόδια και τις τρείς ημέρες συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας και οι πληροφορίες αυτές ήταν σε γνώση και άλλων κομμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ίδιες πηγές, μάλιστα, ανέφεραν πως εάν η Βουλή δεν χειριζόταν με τον τρόπο που χειρίσθηκε τα πράγματα, τότε τα θα είχαν γίνει πολύ σοβαρότερα επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.