ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εξάρθρωση κυκλώματος παιδικής πορνείας στην Πάτρα από την ΕΛ. ΑΣ. – Συνελήφθη Ρουμάνα που εξέδιδε τα παιδιά της

Εξάρθρωση κυκλώματος παιδικής πορνείας στην Πάτρα από την ΕΛ. ΑΣ. – Συνελήφθη Ρουμάνα που εξέδιδε τα παιδιά της

Πλήρη άρνηση για οιαδήποτε σχέση του με το κύκλωμα παιδικής πορνείας επικαλείται ο 54χρονος που συνελήφθη στην Πάτρα κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων.

«Καθόμαστε μαζί, λέγαμε καλαμπούρια και τέτοια. Τα ξέρω χρόνια τα κορίτσια και τη μάνα τους. Απλά ήρθε ο αστυνόμος και με έπιασε», υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Στην ερώτηση αν είχε πάει στο υπόγειο και αν συνελήφθη εκεί, ανέφερε πως δεν πήγαν πουθενά και πως στο υπόγειο μένει ο Πακιστανός – συνελήφθη και αυτός – μαζί με τη μάνα και τα κορίτσια.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης καταγγελιών για εξώθηση ανηλίκων στην πορνεία η ΕΛ. ΑΣ. συνέλαβε τρία άτομα μετά από επιχείρηση στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών της Πάτρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 54χρονος Έλληνας, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μια 47χρονη υπήκοος Ρουμανίας, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, εις βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για εξώθηση ανηλίκων στην πορνεία, συστάθηκε το τελευταίο 20ήμερο ειδική ομάδα αστυνομικών, οι οποίοι, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνά τους, πραγματοποίησαν το βράδυ της Τρίτης επιχείρηση, στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών.

Άνδρες της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν τον 32χρονο Πακιστανό και τον 54χρονο Έλληνα να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις στις δύο ανήλικες Ρουμάνες, ηλικίας 12 και 17 ετών, αντίστοιχα.

Στη συνέχεια έκαναν έφοδο στο ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία ο 32χρονος Πακιστανός και, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν τις δύο ανήλικες και την 47χρονη μητέρα τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι βρέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με τη 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.

Οι ανήλικες, σύμφωνα με την αστυνομία, εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο 54χρονος Έλληνας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.