ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μέρκελ: «Φρένο» στα αυτοκίνητα με βενζίνη – diesel και η Γερμανία

Μέρκελ: «Φρένο» στα αυτοκίνητα με βενζίνη – diesel και η Γερμανία

Και η Γερμανία σε λίγο καιρό φαίνεται πως θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Ινδίας και άλλων χωρών να σταματήσει τις νέες πωλήσεις αυτοκινήτων diesel και βενζίνης όπως άφησε να εννοηθεί η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Ερωτηθείσα αν θα προκαλέσει αίσθηση στη Γερμανία να οριστεί προθεσμία για το τέλος των πωλήσεων τέτοιοων οχημάτων, η Μέρκελ απάντησε: Δεν μπορώ να δώσω ένα συγκεκριμένο περιθώριο, αλλά αν επενδύσουμε γρήγορα στις υποδομές και την τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μία γενικότερη αλλαγή είναι πολύ πιθανή»

Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε τις δηλώσεις της Μέρκελ στο CNNMoney τη Δευτέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Άνγκελα Μέρκελ στοχεύει στην τέταρτη θητεία της ως Καγκελάριος στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου και οι πιέσεις στην κυβέρνησή της για πιο αυστηρά μέτρα ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση από τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα έχουν ενταθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.