ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ενδιαφέρον του για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης επιβεβαιώνει το fund «Innovation Brain»

Το ενδιαφέρον του για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης επιβεβαιώνει το fund «Innovation Brain»

Το ενδιαφέρον του για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωση του το fund Innovation Brain.

Ο διευθύνων σύμβουλος του fund Λούκας Φέκερ, σε σχετική του δήλωση αναφέρει: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην τελική φάση των συνομιλιών με τους εμπλεκόμενους της ΕΒΖ και είμαστε κοντά σε ένα αμοιβαίο επωφελές αποτέλεσμα. Μας ενδιαφέρει ο όμιλος στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένων των 4 εργοστασίων στην Ελλάδα και των 2 στη Σερβία, και θα εστιάσουμε τις προσπάθειές μας στην αναζωογόνηση και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων στην Ελλάδα».

«Στόχος μας», συνεχίζει ο κ. Φέκερ, «είναι να βελτιώσουμε τις επιχειρησιακές διαδικασίες, να αυξήσουμε την παραγωγή και να αναπτύξουμε άλλες σειρές προϊόντων, υλοποιώντας σημαντικές επενδύσεις. Πιστεύουμε ότι είναι μια κατάσταση win-win, παρά την τρέχουσα κακή κατάσταση γύρω από την ΕΒΖ, καθώς σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε την επιχείρηση και να επενδύσουμε σε νέα μηχανήματα και εκπαίδευση για να προσφέρουμε μια σύγχρονη επιχείρηση ζάχαρης. Μια νέα εισροή κεφαλαίων και ένα νέο ξεκίνημα είναι αυτό που χρειάζεται στην ΕΒΖ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το fund στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για τις δραστηριότητες της Σερβίας. Όπως σημειώνει, συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι αναληθή και δεν αντικατοπτρίζουν το λεπτομερές επιχειρηματικό σχέδιο του Innovation Brain και καταλήγει η ανακοίνωση: «το Innovation Brain θέλει να επενδύσει στη βιομηχανία και έχει στρατηγικά σχέδια για την ανάπτυξη της ΕΒΖ. Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του και θα παραμείνει ο κόμβος για την παραγωγή και τη μελλοντική ανάπτυξη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.