ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Aεροπλάνο παραλίγο να διαλυθεί στον αέρα από την «Φρειδερίκη»

Aεροπλάνο παραλίγο να διαλυθεί στον αέρα από την «Φρειδερίκη»

Σε προσγείωση του τρόμου μετατράπηκε η προσέγγιση ενός αεροσκάφους Eurowings Dash8 Q400 στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ καθώς η Γερμανία δοκιμάζεται – όπως και άλλες ευρωπαϊκές χώρες – από την καταιγίδα Φρειδερίκη.

Στο βίντεο της πτήσης που είχε απογειωθεί από το νησί Σιλτ φαίνεται το ελικοφόρο αεροσκάφος να κινείται σαν… καρυδότσουφλο.

Σύμφωνα με τον χρήστη που ανήρτησε το βίντεο στο YouTube στο γερμανικό αεροδρόμιο την ώρα της προσγείωσης φυσούσαν άνεμοι ταχύτητας 110χλμ./ώρα.
Ακόμα πιο τρομακτική από την πτήση αλλά και απόδειξη των ικανοτήτων του πιλότου ήταν η προσγείωση του αεροσκάφους, στο οποίο κατά πληροφορίες επέβαιναν περίπου 70 άτομα.

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ ο πιλότος έκανε την λεγόμενη «crosswind landing» φέρνοντας το αεροσκάφος με τις… μπάντες στον διάδρομο προσγείωσης προκειμένου να διασφαλίσει ότι όλα δεν θα υπάρξει κάποιο ατύχημα.

Η καταιγίδα Φρειδερίκη που χτυπάει αρκετές χώρες της βόρειας Ευρώπης τα τελευταία 24ωρα έχει προκαλέσει το θάνατο εννέα ανθρώπων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=GKBI_bVFSfs

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.