ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Λάρισα: Διαρρήκτης βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή

Λάρισα: Διαρρήκτης βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή

Το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς εξιχνιάσε 8 συνολικά περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών επιβατικών αυτοκινήτων και συνελήφθη ως δράστης, ένας 39χρονος κάτοικος της περιοχής. Ειδικότερα, ο δράστης εντοπίστηκε χθες (08-07-2017) το απόγευμα σε παραλιακή περιοχή της Αγιάς να επιχειρεί να σπάσει το τζάμι Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου με σκοπό την κλοπή, ιδιοκτησίας 41χρονου, χωρίς ωστόσο να προλάβει να ολοκληρώσει την πράξη του.

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 03-06-2017 έως 06-07-2017 στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Αγιάς Λάρισας, ο 39χρονος διέπραξε επιπλέον επτά περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών σε σταθμευμένα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας έξι Ελλήνων και ενός Ούγγρου, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.755 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα (ενδύματα, κινητά τηλέφωνα, τσάντες κ.α.)

Για την τέλεση των αδικημάτων ο 39χρονος χρησιμοποιούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα (αλυσίδα λαιμού, γυαλιά ηλίου, κ.α.), η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Ερευνάται τυχόν εμπλοκή του δράστη σε άλλα παρόμοια αδικήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.