ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βέλγιο: Ανακαλείται η άδεια παραμονής του ιμάμη των Βρυξελλών από την Κυβέρνηση

Βέλγιο: Ανακαλείται η άδεια παραμονής του ιμάμη των Βρυξελλών από την Κυβέρνηση

Να ανακαλέσει την άδεια παραμονής στο Βέλγιο του ιμάμη του Μεγάλου Τεμένους των Βρυξελλών αποφάσισε ο Βέλγος υπουργός Τέο Φράνκεν με το αιτιολογικό ότι συνιστά κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια λόγω των θεωρούμενων ως φιλο-τζιχαντιστικών απόψεών του.

Το θέμα απασχολεί εκτενώς σήμερα τον βελγικό Τύπο με την εφημερίδα Echo να συνιστά “δεξιοτεχνία και σταθερότητα” στην αντιμετώπιση του Ισλάμ, “προκειμένου να πάρει η θρησκεία τη θέση που πρέπει μέσα σε μία κοσμική κοινωνία”.

Κατά την εφημερίδα, η απόφαση του υφυπουργού για το Άσυλο και τη Μετανάστευση να αποσύρει την άδεια παραμονής του ιμάμη του Μεγάλου Ισλαμικού Τεμένους στοχεύει κυρίως στις εκλογές του 2019, στις οποίες θα τεθεί, όπως έχει ήδη προειδοποιήσει ο δεξιός ηγέτης Ντε Βίβερ (επικεφαλής του N-VA), το ζήτημα της εθνικής ταυτότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.