ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Καβάλα: Έμπαινε σε σπίτια και έκλεβε από κέρματα έως και… παπούτσια

Καβάλα: Έμπαινε σε σπίτια και έκλεβε από κέρματα έως και… παπούτσια

Διακρίσεις δεν έκανε, ούτε είχε προτιμήσεις στα είδη που άρπαζε από τα σπίτια στα χωριά της Καβάλας όπου τρύπωνε όταν έβρισκε ξεκλείδωτες πόρτες, μια 42χρονη Ελληνίδα η οποία έκλεβε ό,τι ήταν εύκαιρο, από κέρματα μέχρι και τα… παπούτσια των ενοίκων!

Η δράση της περιελάμβανε έξι κλοπές και δύο απόπειρες σε σπίτια στη Χρυσούπολη, το Χρυσοχώρι και το Μοναστηράκι Καβάλας, τις οποίες διέπραξε από τις 5 Σεπτεμβρίου ως τη σύλληψή της από τους αστυνομικούς του τμήματος Νέστου στο Χρυσοχώρι.

Μέσα από τα σπίτια ή τις αυλές, είχε κλέψει συνολικά 250 ευρώ, δύο κινητά, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα ρολόι, ένα ζευγάρι παπούτσια, έγγραφα και διάφορα τρόφιμα.

Στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν 100 ευρώ, το ρολόι και ένα κινητό, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκαν και 33 ναρκωτικά για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας στην οποία οδηγήθηκε, της άσκησε δίωξη δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.