ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκικό επιθετικό ελικόπτερο εξέλαβε Τούρκους κουρδικής καταγωγής για αντάρτες και τους «θέρισε» – Ενας 14χρονος νεκρός

Τουρκικό επιθετικό ελικόπτερο εξέλαβε Τούρκους κουρδικής καταγωγής για αντάρτες και τους «θέρισε» – Ενας 14χρονος νεκρός

Επιθετικό ελικόπτερο του Τουρκικού Στρατού άνοιξε πύρ κατά Κούρδων χωρικών στη συνοριακή περιοχή Hakkari με αποτέλεσμα το θάνατο ενός ατόμου και τον τραυματισμό ενός ακόμη.

Πιο αναλυτικά ελικόπτερο επιτέθηκε σε Κούρδους χωρικούς οι οποίοι επέστρεφαν από το Ιράκ όπου είχαν μεταβεί για να αγοράσουν αγαθά σε χαμηλή τιμή.

Η ομάδα των χωρικών αν και προειδοποιήθηκε από τον Τουρκικό Στρατό να σταματήσει δεν υπάκουσε και έτσι τα επιθετικά ελικόπτερα άνοιξαν πύρ κατά των χωρικών. Από την επίθεση σκοτώθηκε ένας 14χρονος και τραυματίστηκε ακόμη ένα άτομο.

Υπενθυμίζεται ότι η πλέον αιματηρή αναίτια επίθεση του Τουρκικού Στρατού κατά απλών πολιτών έλαβε χώρα στις 28 Δεκεμβρίου του 2011 πλησίον της πόλης Uludere όπου σκοτώθηκαν 34 Τούρκοι πολίτες εκ των οποίων οι 17 ήταν παιδιά. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.