ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η Rockwell Collins αναλαμβάνει την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού των C-130 της Ταϊλάνδης

Η Rockwell Collins αναλαμβάνει την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού των C-130 της Ταϊλάνδης

Η αμερικανική Rockwell Collins ανακοίνωσε πρόσφατα ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Thai Aviation Industries για το πρόγραμμα αναβάθμισης ηλεκτρονικών έξι μεταγωγικών C-130H Hercules της Αεροπορίας της Ταϊλάνδης.

Ο εξοπλισμός που θα προμηθεύσει η αμερικανική εταιρεία είναι βασισμένος στο σύστημα Flight 2 και περιλαμβάνει σύστημα διαχείρισης πτήσης (FMS), τέσσερις επίπεδες έγχρωμες οθόνες απεικόνισης στοιχείων τεχνολογίας LCD, δέκτη πολλαπλών λειτουργιών, σύστημα αποφυγής πορείας σύγκρουσης με άλλα αεροσκάφη TCAS II, νέο ραντάρ καιρού, νέο αυτόματο πιλότο και νέα συστήματα επικοινωνιών (SATCOM, και ασυρμάτους ασφαλούς επικοινωνίας HF και V/UHF). Οι εργασίες αναβάθμισης του ηλεκτρονικού εξοπλισμού των δύο πρώτων αεροσκαφών θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της ταϊλανδικής εταιρείας με μία ομάδα τεχνικών της Rockwell Collins να συμμετέχει έχοντας ρόλο συντονισμού και επίβλεψης. Κατόπιν την εκτέλεση των εργασιών θα αναλάβει αποκλειστικά προσωπικό της Thai Aviation Industries. Το πρόγραμμα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του 2010.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.