ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στα όρια της «εξέγερσης» οι μισθοφόροι της Τουρκίας στην Λιβύη – Περιμένουν τους μισθούς τους

Στα όρια της «εξέγερσης» οι μισθοφόροι της Τουρκίας στην Λιβύη – Περιμένουν τους μισθούς τους

Προειδοποιήσεις πανταχόθεν καταφτάνουν τις τελευταίες ώρες σχετικά με έναν αυξανόμενο εκνευρισμό που έχει αρχίσει να καταλαμβάνει τους μισθοφόρους του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που δραστηριοποιούνται ακόμα στα περίχωρα της Λιβύης.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση από το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αλλά και το Libya Review, έχει αναφερθεί εκτεταμένη καθυστέρηση στην καταβολή του συμφωνηθέντος μισθού τους, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις οι μισθοί επεστράφησαν χωρίς αιτιολόγηση, ή εκλάπησαν.

Ένας από τους μισθοφόρους που προέρχονται από τα πεδία μαχών της Συρίας, σε πολλά μηνύματα σε μια ομάδα WhatsApp, μετέφερε την κατάσταση δυσαρέσκειας και οργής μεταξύ των μισθοφόρων στα στρατόπεδα της Τρίπολης, “η κατάσταση είναι πολύ θανατηφόρα στο στρατόπεδο Γιαρμούκ στην Τρίπολη και το κλίμα είναι εκρηκτικό και στα πρόθυρα εξέγερσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα συριακά στοιχεία περιμένουν τους μη καταβληθέντες εδώ και πάνω από έξι μήνες μισθούς τους”, είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.