ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τι είναι η «Αγέλη» κακοποιών που ξεσήκωσε μια ολόκληρη χώρα; (βίντεο)

Τι είναι η «Αγέλη» κακοποιών που ξεσήκωσε μια ολόκληρη χώρα; (βίντεο)

Μία κακοποίηση μια νεαρής κοπέλας από 4 άτομα στην Ισπανία, ξέθαψε μνήμες από την κτηνωδία της δράσης μια συμμορίας που πήρε το όνομα «Αγέλη» κακοποιών, και σόκαρε όλη την Ισπανία.

Έχουν περάσει μόλις 3 χρόνια από την αποτρόπαια πράξη 5 νεαρών στη Παμπλόνα, που κακοποίησαν ερωτικά μια έφηβη κοπέλα, ενώ κατά τη διάρκεια της πράξης, βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους και τα έστελναν σε άλλους νέους της περιοχής.

Τότε η Ισπανική δικαιοσύνη φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και καταδίκασε τους νεαρούς μόνο για επίθεση και όχι για κακοποίηση και πρόκληση σωματικών βλαβών. Αστραπιαία όλη η Ισπανία βγήκε στους δρόμους διαμαρτυρόμενη με πλακάτ που έγραφαν «σε πιστεύω, αδελφή», εναντιώμενοι στους δικαστές που βρήκαν ελαφρυντικά στην υπόθεση.

Συνθήματα όπως “το όχι είναι όχι” και “θα ντύνομαι όπως θέλω” γέμισαν τους τοίχους όλης της χώρας και η αστυνομία παρακολουθούσε το ξέσπασμα των Ισπανών χωρίς να επεμβαίνει.

9 χρόνια ήταν η απόφαση του δικαστηρίου, με το σκεπτικό ότι η κοπέλα δεν πάλεψε μαζί τους. ΟΡΓΉ και μόνο οργή θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή η απόφαση με δεκάδες επώνυμους Ισπανούς να ζητούν αλλαγή της ποινής.

Σήμερα μετά τις αντιδράσεις αναμένεται έφεση και επανάληψης της δίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.