Ιταλία: Οι γονείς του Ματέο Ρέντσι σε κατ΄οίκον περιορισμό για οικονομικά εγκλήματα!

Ιταλία: Οι γονείς του Ματέο Ρέντσι σε  κατ΄οίκον περιορισμό για οικονομικά εγκλήματα!

Σε κατ΄οίκον περιορισμό ετέθησαν οι γονείς του ιταλού πρώην πρωθυπουργού Ματτέο Ρέντσι από την δικαιοσύνη της χώρας.

Σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό, κατηγορούνται από τους δικαστικούς της Φλωρεντίας για έκδοση αποδείξεων που σχετίζονται με ανύπαρκτες εμπορικές συναλλαγές και για δόλια χρεωκοπία.

Η έκδοση αυτών των αποδείξεων αφορά την περίοδο από το 2015 μέχρι το 2018, ενώ το δεύτερο αδίκημα σχετίζεται με την περίοδο 2010- 2013.

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι, στο παρελθόν, είχε δηλώσει ότι «στην περίπτωση που ο πατέρας του έχει παραβιάσει τον νόμο, θα πρέπει να τιμωρηθεί υποδειγματικά, πιο αυστηρά από τους άλλους ιταλούς πολίτες».

Σήμερα, όμως, έγραψε στο διαδίκτυο ότι «αναμένει με ανυπομονησία την δίκη, διότι όσοι είδαν τα διάφορα στοιχεία, τον διαβεβαίωσαν ότι δεν έχει ληφθεί ποτέ άλλοτε ένα τόσο ασύλληπτο και υπερβολικό μέτρο».

Σχετικά με την σημερινή εξέλιξη, τέλος, ο ιταλός υπουργός εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι, τόνισε: «Η σύλληψη των γονιών του Ρέντσι; Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να γιορτάσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.