ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η νέα έκδοση του Counter Communications System απέκτησε αρχικές επιχειρησιακές δυνατότητες

Η νέα έκδοση του Counter Communications System απέκτησε αρχικές επιχειρησιακές δυνατότητες

Το Counter Communications System παραδόθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών για πρώτη φορά το 2004. Η νέα έκδοση του, η Block 10.2, πέτυχε αρχικές επιχειρησιακές δυνατότητες τον Μάρτιο του 2009.

Πρόκειται για ένα μεταφερόμενο σύστημα παρεμβολών που εμποδίζει τις επικοινωνίες αλλά δεν τις καταστρέφει.

Αν και οι δυνατότητες του συστήματος παραμένουν ακόμα κρυφές, κάποιες απ’ αυτές πιθανολογούνται, όπως ότι κύριοι στόχοι του είναι δορυφόροι επικοινωνιών γεωστρατηγικής τροχιάς και ότι έχει δυνατότητες να παρεμβάλει σε συχνότητες C-,Ku- και X-band.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί εδώ ότι καθώς οι δυνατότητες του συστήματος είναι άγνωστες, ακόμα λιγότερα μπορεί να είναι γνωστά όσον αφορά τις βελτιώσεις της έκδοσης 10.2 σε σχέση με τις προηγούμενες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.