Απόφοιτος του «τίποτα» στην κυβέρνηση του «μηδέν»...

Αμερικανοί καταδικάστηκαν σε πολυετή φυλάκιση: Βοήθησαν Βορειοκορεάτες να προσληφθούν σε εταιρείες στις ΗΠΑ!

Απέκτησαν πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες!

Αμερικανοί καταδικάστηκαν σε πολυετή φυλάκιση: Βοήθησαν Βορειοκορεάτες να προσληφθούν σε εταιρείες στις ΗΠΑ!

Δύο Αμερικανοί υπήκοοι καταδικάστηκαν σε 108 και 92 μήνες φυλάκισης για τη λειτουργία βορειοκορεατικών «ομάδων φορητών υπολογιστών» που βοηθούσαν Βορειοκορεάτες να παριστάνουν τους Αμερικανούς και να προσλαμβάνονται σε πάνω από 100 αμερικανικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών του Fortune 500.

Το σχέδιο απέφερε έσοδα άνω των 5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη Βόρεια Κορέα και τους έδωσε πρόσβαση σε εμπιστευτικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων αρχείων Αμερικανών εργολάβων άμυνας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.