Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Βιτάλι Κλίτσκο: «Η Ευρώπη θα πρέπει να συνεχίσει να πληρώνει την Ουκρανία και μετά το τέλος του πολέμου»

«Μόνο έτσι θα διασφαλίσει ότι η Ρωσία δεν θα επιτεθεί και σε άλλες χώρες»

Βιτάλι Κλίτσκο: «Η Ευρώπη θα πρέπει να συνεχίσει να πληρώνει την Ουκρανία και μετά το τέλος του πολέμου»

Ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στην πυγμαχία στα βαρέα βάρη ανέφερε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να συνεχίσει να υποστηρίζει οικονομικά και στρατιωτικά την Ουκρανία και μετά το τέλος του πολέμου, όποτε αυτό έρθει γιατί η Ουκρανία δεν προστατεύει μόνο την ίδια, αλλά και την υπόλοιπη Εύρωπη όπως είπε από τις επεκτατικές διαθέσεις της Ρωσίας.

Μάλιστα διευκρίνισε λέγοντας πως εάν η βοήθεια δεν συνεχιστεί τότε χώρες όπως η Τσεχία, η Σλοβακία, η Πολωνία και μέρος της Γερμανίας μπορεί να αντιμετωπιζόσουν την ρωσική επιθετικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.