ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: Ο 63χρονος Ρομά είχε μαχαιριές ακόμη και στο πρόσωπο – Μαρτυρία για την άγρια δολοφονία

«Ήταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα»

Έγκλημα στην Κάτω Αχαΐα: Ο 63χρονος Ρομά είχε μαχαιριές ακόμη και στο πρόσωπο – Μαρτυρία για την άγρια δολοφονία

Η Ελληνική Αστυνομία, ερευνά τα κίνητρα πίσω από την άγρια δολοφονία, με περισσότερες από 30 μαχαιριές, ενός 63χρονου Ρομά την Κάτω Αχαΐα, ο οποίος μάλιστα έφερε τραύματα ακόμη και στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 63χρονος δράστης που είναι Ρομά, υποψιαζόταν εδώ και καιρό, ότι ο γείτονάς του είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με την γυναίκα του.

Το άγριο φονικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης όταν ο 63χρονος δράστης αποφάσισε να «λύσει» τις διαφορές του με τον επίσης 63χρονο «αντίζηλό» του κι έτσι τον κάλεσε να «συζητήσουν», σε χωράφι κοντά στο Δημοτικό Σχολείο του Οικισμού «Τσιγγάνικα» της Κάτω Αχαΐας. dolofonia-kato-axaia3

Η εικόνα που αντίκρισαν αστυνομικοί ήταν σοκαριστική καθώς ο νεκρός άνδρας έφερε μαχαιριές ακόμη και στο πρόσωπο ενώ εντοπίστηκαν και ίχνη πάλης.

Γυναίκα που μένει ακριβώς απέναντι από το σημείο του φονικού άκουσε τον καβγά, είδε τη σκηνή και έντρομη κάλεσε την ΕΛΑΣ.

«Ήταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα» δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» νεαρός που άκουσε τις φωνές και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα είδαν μέσα από κάμερες τον δολοφόνο να περπατά και μάλιστα να βγάζει το σακάκι του. Αμέσως μετά, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή του φονικού με σημάδια από αίμα.

Στην κατάθεσή του ο 63χρονος δράστης φέρεται να επέμεινε για την ερωτική σχέση και να περιέγραψε τις υποθέσεις που έκανε παρουσιάζοντας και κάποια κατ’ εκείνον στοιχεία- που τον οδήγησαν στον φόνο. Η σύζυγός του, όμως, αρνείται τα πάντα. dolofonia-kato-axaia2

Ο ίδιος, πάντως, όχι μόνο ομολόγησε την πράξη του, αλλά υπέδειξε και στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το μαχαίρι, σε έναν θάμνο κοντά στον τόπο του εγκλήματος

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης η Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ενημέρωσε για σχηματισθείσα, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή – θωρακική χώρα και στα πλευρά και πως ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.