Ποιος COVID-19; – Ρ.Τ.Ερντογάν: «Το 2023 θα είμαστε υπερδύναμη» – Στην Αθήνα ακούνε αλλά… (βίντεο)

Ποιος COVID-19; – Ρ.Τ.Ερντογάν: «Το 2023 θα είμαστε υπερδύναμη» – Στην Αθήνα ακούνε αλλά… (βίντεο)

Eπειδή κάποιοι στην Αθήνα ξεχνούν ότι η χώρα αντιμετωπίζει απειλές εκ Τουρκίας και ο κορωνοϊός δεν θα τις εξαλείψει καλό είναι να δουν με προσοχή τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν σε χθεσινή του ομιλία με τις οποίες υπενθύμισε στο πλήθος που τον άκουγε ότι η Τουρκία θα γίνει «υπερδύναμη» το 2023.

Η κρίση του COVID-19 θα περάσει αλλά ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα είναι εκεί και ακόμα και να μην είναι κάποτε, οι επόμενοι τα ίδια ακριβώς θα κάνουν και θα απαιτούν γιατί πολιτική της Τουρκίας είναι διαχρονική.

Ο Τούρκος πρόεδρος δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον COVID-19 αλλά ανανέωσε το όραμά του για μια “μεγάλη και δυνατή Τουρκία”, το 2023.

Η πανδημία διέλυσε εντελώς την ασθενική ελληνική οικονομία. Αυτό σημαίνει πως πάλι το πολιτικό σύστημα θα παραμελήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις και θα επιχειρήσει να εξαθλιώσει και πάλι τους Έλληνες οι οποίοι όμως δεν αντέχουν άλλα βάσανα μετά από 10 χρόνια μνημονιακής ισοπέδωσης.

Η Άγκυρα δεν το κρύβει, θέλει να είναι υπερδύναμη στα επόμενα 3 χρόνια. Η Ελλάδα δεν μπορεί να σταματήσει τους εξοπλισμούς της και πρέπει να το καταλάβουν στην Αθήνα.

Η κρίση του κορωνοϊού δεν διέλυσε την ελληνική οικονομία αλλά το «φάντασμα» που αποκαλούνταν εδώ και πολλά χρόνια ελληνική οικονομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.