ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένοπλες Δυνάμεις: Κατόπιν εντολών της πολιτικής ηγεσίας απλά παρακολουθούν το Oruc Reis (φώτο)

Ένοπλες Δυνάμεις: Κατόπιν εντολών της πολιτικής ηγεσίας απλά παρακολουθούν το Oruc Reis (φώτο)

Οι Ένοπλες Δυνάμεις απλά παρακολουθούν το Oruc Reis που βρίσκεται έξω από τις ακτές της Ρόδου, αφού η πολιτική ηγεσία δεν τους επιτρέπει να κάνουν κάτι παραπάνω.

Το ΓΕΕΘΑ έβγαλε φωτογραφίες με το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό να βρίσκεται στο Αιγαίο και απλά να παρακολουθεί τις ενέργειες των Τούρκων, δηλώνοντας πως «οι Ενοπλες Δυνάμεις παρακολουθούν και τηρούν άμεση ετοιμότητα αντίδρασης, διατηρώντας ψυχραιμία, εκμεταλλευόμενες στο έπακρο τον επαγγελματισμό και την αξιοσύνη του προσωπικού τους αλλά και την αξιοπιστία των μέσων τους».

Μάλιστα η Τουρκία έβγαλε χθες νέες NAVTEX για έρευνες έξω από τη Ρόδο.

Το ελληνικό ΥΠΕΞ χαρακτήρισε «παράνομη» τη νέα τουρκική Navtex τονίζοντας ότι συνεχίζει να κλιμακώνει την προκλητική συμπεριφορά της γείτονος, ταυτόχρονα με ανακοίνωσή του καταδίκασε τις ενέργειες της Τουρκίας, τονίζοντας ότι η Αγκυρα λειτουργεί ως κράτος-παρίας στην περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας έδωσε οδηγίες για την άμεση διενέργεια διαβήματος διαμαρτυρίας προς την τουρκική πλευρά, καθώς και την ενημέρωση συμμάχων και εταίρων για τη συνεχιζόμενη τουρκική προκλητική συμπεριφορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.