ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση με βιτριόλι – Α.Λύτρας: «Η Ιωάννα έχει αποδεχθεί αυτήν τη νέα κατάσταση»

Επίθεση με βιτριόλι – Α.Λύτρας: «Η Ιωάννα έχει αποδεχθεί αυτήν τη νέα κατάσταση»

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τρίτης, μίλησε για την ψυχολογική κατάσταση της Ιωάννας, η οποία δίνει αγώνα για να συνεχίσει τη ζωή της μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Όπως είπε, «έχει αποδεχθεί αυτήν τη νέα κατάσταση», υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν είναι καθόλου εύκολη η προσαρμογή στη νέα πραγματικότητα, με τον προγραμματισμό επεμβάσεων και θεραπειών και τους πόνους που έχει.

Άφησε να εννοηθεί πως θα κινηθεί νομικά για όσα ακούστηκαν από την πλευρά του 40χρονου, ο οποίος φέρεται να ήταν η αιτία της εμμονής της κατηγορουμένης, με υπόνοιες ότι «δεν έχει ακουστεί όλη η αλήθεια και από τις δύο πλευρές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Λύτρας αποκάλυψε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο συνήγορος του 40χρονου και του είπε πως αναφέρθηκαν ποτέ τέτοια πράγματα. Συμπλήρωσε ότι περιμένει τις επίσημες καταθέσεις στο δικαστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.