ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαλακάσα: Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού – Καμένα αυτοκίνητα και τραυματίας

Μαλακάσα: Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού – Καμένα αυτοκίνητα και τραυματίας

Μία μέρα πριν το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, οπαδοί των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ήρθαν σε σύγκρουση στον ΣΕΑ Μαλακάσας.

Το βράδυ της Κυριακής οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την 5η αγωνιστική της Α΄Εθνικής, αλλά οι οπαδοί τους, όπως φαίνεται, δεν μπορούν να περιμένουν. Έτσι, αποφάσισαν να… κηρύξουν πρόωρη έναρξη στο ντέρμπι στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων στη Μαλακάσα.

Εκεί υπήρξε συνάντηση οπαδών των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και αυτά που ακολούθησαν ήταν σοβαρά επεισόδια, με σφοδρές… μάχες ανάμεσα στις δύο πλευρές και έναν τραυματία. Επεισόδια που είχαν και… παράπλευρες απώλειες παράλληλα, όπως συχνά συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θέμα, πλέον, είναι να μην υπάρξει επαφή οπαδών των δύο ομάδων την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι. Στο Καραϊσκάκη, πάντως, τα πράγματα είναι σίγουρο ότι θα είναι πιο ήρεμα, αφού θα βρίσκονται μόνο οπαδοί του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.