ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάτρα: 31χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε πατέρα και γιο – Τους τραυμάτισε στο λαιμό

Πάτρα: 31χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε πατέρα και γιο – Τους τραυμάτισε στο λαιμό

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τη Δευτέρα στον οικισμό Δεμένικα της Πάτρας όταν ένας 31χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε πατέρα και γιο. Μάλιστα, ο δράστης τους τραυμάτισε στο λαιμό.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας όταν ένας 31χρονος μετέβη με το αυτοκίνητό του σε σπίτι και «μπούκαρε» στην αυλή, καταστρέφοντας την περίφραξη. Εκεί, αναζητούσε τον ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο 31χρονος είχε προειδοποιήσει τον 55χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού να μην ενοχλεί συγγενικά του πρόσωπα που μένουν σε διπλανό οίκημα, αλλά εκείνος «δεν συμμορφώθηκε».

Μάλιστα, κατά την επεισοδιακή επίσκεψή του, ο 31χρονος φέρεται να επιτέθηκε και στη γυναίκα του 55χρονου και έπειτα μπήκε στο σπίτι, όπου τραυμάτισε πατέρα και γιο στον λαιμό με κατσαβίδι.

Έπειτα μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον εντοπισμό του έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό, ενώ οι τραυματίες μετά την παροχή πρώτων βοηθειών επέστρεψαν στο σπίτι τους και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 31χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.