ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Kαταδίωξη Γερμανού οδηγού στην Πελοπόννησο

Kαταδίωξη Γερμανού οδηγού στην Πελοπόννησο

  Ένας Γερμανός οδηγός σήκωσε στο πόδι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (29/05) Μεσσηνία και Ηλεία, καθώς αφού απείλησε με όπλο αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον ελέγξουν, στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει, με τις αρχές να πυροβολούν και να τον καταδιώκουν, καταφέρνοντας στο τέλος να τον συλλάβουν.

  Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί θέλησαν να κάνουν έλεγχο σε όχημα που ήταν σταθμευμένο σε προαύλιο χώρο βενζινάδικου στην Κυπαρισσία. Ο 62χρονος οδηγός όμως μόνο συνεργάσιμος δεν ήταν. Έβγαλε όπλο και απείλησε τους αστυνομικούς, βάζοντας, παράλληλα, μπροστά το όχημα για να φύγει. Οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν, προκειμένου να το ακινητοποιήσουν και ακολούθησε καταδίωξη.

  Μετά από μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, κατάφεραν να σταματήσουν το όχημα κοντά στον Πύργο, συλλαμβάνοντας τον Γερμανό. Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα περίστροφο, επτά μαχαίρια, ένα laser και οκτώ αναπτήρες.

  Ο 62χρονος, που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και για απείθεια, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.