ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρική δομή νοσηλεύεται ο 24χρονος που σκότωσε τον 56χρονο πατέρα του (upd)

Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρική δομή νοσηλεύεται ο 24χρονος που σκότωσε τον 56χρονο πατέρα του (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 09:18) Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 24χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 56χρονου πατέρα του, σε οικισμό έξω από τη Θεσσαλονίκη, νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ψυχιατρική δομή.

Όπως έγινε γνωστό, αυτό αποφασίστηκε κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες δικαστικές αρχές λόγω της κατάστασης της ψυχικής του υγείας.

Κατά συνέπεια, ο 24χρονος δεν θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης και πιθανόν να εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή για να δρομολογηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο η διαδικασία της απολογίας του, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης, όταν ο 56χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον θώρακα, την κοιλιά και σε άλλα σημεία του σώματος του.

Ο 24χρονος προσήχθη αρχικά από αστυνομικούς για ζημιά που προκάλεσε στην τζαμαρία βενζινάδικου στη Χαλκιδική, όπου στο μεταξύ είχε μεταβεί μετά την πράξη του, και εξεταζόμενος αποκάλυψε ότι δολοφόνησε τον πατέρα του.


Ενώπιον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, ο 24χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 56χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, μεταξύ άλλων.

Πατέρας και γιος φαίνεται ότι είχαν καυγά και ο 24χρονος τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο συλληφθείς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος συνελήφθη όταν προκάλεσε ζημιές σε βιτρίνα επιχείρησης και όταν προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα των Νέων Μουδανιών ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν πήγαν οι αστυνομικοί στο σπίτι, βρήκαν τον 56χρονο νεκρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.